proud fariming video content

bedrijfsfilms met specialisatie in land- en tuinbouw · veehouderij · visserij · agri & food

 

 

Laat zien hoe het echt zit

Het noemen van de specificaties van uw product is niet meer genoeg! Wij laten de boer zien hoe het werkt. Hoe reageren zijn dieren op uw product? De boer wordt ervan overtuigd dat met uw product goede resultaten gehaald worden.

Met in de video gebouwde animaties worden extra mogelijkheden getoond. Realistisch gefilmde beelden laten duidelijk zien dat uw product niet alleen tegen een stootje kan maar ook tegen mest en het water van een hogedruk stoomreiniger!

We laten boeren over uw producten dromen. Wat is er mooier dan wanneer de klant contact op neemt, u een droom in vervulling kunt laten gaan?

...met productpresentaties die boeren uit de droom helpen.

 

 

Wij maken van uw bedrijf
dé Agri & Food professional

...met een bedrijfsfilm die de boer overtuigt.

U wilt geen video die uw bedrijf amateuristisch neerzet.
Wij helpen uw bedrijf of organisatie in beeld te brengen als deskundig, betrokken, groen of wat uw kernwaarde maar is. En brengen de boodschap helder over.

2XP knielt om vijf uur ‘s morgens rustig in de drek voor een goed plaatje. Wij komen zelf uit de sector en weten wat gedaan moet worden om uw verhaal goed in beeld te brengen.

 

 

Wij geven uw bezoekers een waardevolle blijvende herinnering

We willen CZAV en ZLTO hartelijk danken voor hun gastvrijheid tijdens de open dag. Met onze passie voor de Agri & Food sector voelden wij er ons als een vis in het water.

...met een inhoudelijke sfeerimpressie van uw evenement.

 

 

Wij presenteren uw product met impact!

...met een stoere film voor robuuste producten.

U hebt een stoere machine gebouwd en daar hoort geen slap filmpje bij.

Wij helpen u om uw product te presenteren op een manier die uw klanten aanspreekt. Soms heel stoer en soms fragiel. Wij weten hoe de boer uw producten graag wil zien. Dat levert meer aandacht voor uw product en dus hogere verkoopcijfers op!

 

 

...met een inspirerende persoonlijke boodschap.

 

 

Professionele luchtopnames
Drone · Multicopter

...met luchtbeelden die uw verhaal versterken.

Onze multicopters (drones) zijn uitgerust met een gyroscopisch gestabiliseerd platform met high-end camera om daarmee kwaliteitsbeelden te maken voor professionele toepassingen.

Lees meer over luchtopnamen. →

Wat kost het om luchtopnamen in uw film te verwerken? →