Eerst het hart en dan het hoofd

Visuele content is belangrijk:

We houden nu eenmaal meer van bewegende beelden dan van tekst. En dat is ook te begrijpen. Negentig procent van de informatie die naar onze hersenen gaat is visueel. De snelheid waarmee we beelden opnemen is véél groter dan tekst. Daarom werken instructies met video ook zo goed.

Wanneer je video toe voegt aan je marketingstrategie krijg je betere zoekmachine-resultaten. Google houdt van websites die langer bezocht worden. Met video stijgt de tijd die bezoekers doorbrengen op je website. Elke minuut worden tientallen uren aan videomateriaal op YouTube gezet o.a. door merken en bedrijven. Als jouw bedrijf of merk daar niet tussen staat ziet niemand je.

Je moet daar dus tussen staan. En ook nog eens met het juiste verhaal en de juiste beelden. Die bepalen namelijk in het hoofd van je kijkers wie je bent.

We zijn van nature gericht op andere mensen, op emotie, op echtheid! Geen enkel ander medium als video is zo goed in staat om dat over te brengen. Mensen beslissen op basis van het gevoel wat ze krijgen over uw product of dienst. De feiten doen er wel toe maar de weg is: eerst het hart, dan het hoofd. En gevoel schep je met bewegende beelden.

Video is geschikt voor elk bedrijf, onderwerp of idee

mogelijkheid tot demonsteren
ideeën visualiseren
producten tonen
persoonlijk aanspreken

De beeldrevolutie is begonnen en jij ziet het! Dit het juiste moment om te investeren in video content. Want:

We houden meer van beeld dan van tekst
Met video kun je bepalen hoe anderen jou zien
Video is als geen ander medium in staat om emotie over te brengen
En, video is geschikt voor elk bedrijf, onderwerp of idee

Je hebt een goed verhaal en hebt besloten je verhaal te laten zien!
Sterke content is inhoudelijke relevant voor je publiek en heeft een goede uitstraling. Hierdoor zullen anderen je content willen verspreiden en kan de media je materiaal gebruiken, waarmee je de regie op de beeldvorming voor een groot deel in eigen hand houdt.


 
Neem contact op zodat we je kunnen helpen!  →