Het kader is er al, wij vinden het juiste perspectief om de beelden voor u te laten spreken.

bedrijfsfotografie corporate photography · fotoshop image manipulation · productfotografie product photography · nieuwsfotografie · studiofotografie en bedrijfsfotografie met specialisatie in land- en tuinbouw · veehouderij · visserij · agri & food

ga verder

 

 

We werkten ondermeer aan deze sessies

Wij kijken anders naar beeld
...en dat laten we graag zien

ga verder

 

 

Opdrachtfotografie, portretfotografie en journalistiek werk voor Agri & Food sector

Agrifotografie onderscheid zich van andere soorten fotografie omdat de fotograaf hier kijkt met de ogen van de boer. Een boer kijkt anders naar koeien, een big of een bietenplant dan een burger. 2XP weet dat en levert daarom foto's in de agrobusiness die:

beter communiceren

de boer meer aanspreken

meer impact hebben in uw blad of folder

Voor Wie?

2XP fotografeert voor agrarische vakbladen, toeleveranciers-, afnemers- en agrarische bedrijven.

 

 

Een fotograaf inhuren voor een fotosessie of fotoshoot.

Wat is een fotosessie?

Een fotosessie kan plaatsvinden in de studio van 2XP maar is meestal op locatie bij de boer, in een fabriek of 'foodprocessing plant', tussen een gewas enz. Zo’n sessie kan 30 minuten duren maar soms ook vele uren in beslag nemen. De fotograaf heeft de benodigde apparatuur (licht, reflectiedoek, statieven en dergelijke) bij zich op basis van een inschatting die hij vooraf maakt. De fotograaf werkt zelfstandig of onder regie van de opdrachtgever. Tijdens een sessie worden 3 tot 10 foto’s genomen.
De sessie begint als de fotograaf de studio in Boekel verlaat en eindigt als de fotograaf klaar is op uw locatie. De terugreis nemen wij voor eigen rekening.

Wat gebeurt er als de fotograaf klaar is?

De foto’s zijn nu nog in RAW formaat en worden in de studio ‘ontwikkeld’ eventueel uitgesneden en geconverteerd naar jpg formaat. De foto wordt digitaal in hoge resolutie aangeleverd. Per sessie worden vaak meerdere foto’s gemaakt. De overige foto’s worden online gezet op deze pagina. U mag deze foto's downloaden. Ze zijn heel goed geschikt voor gebruik op internet en tablet. Foto's in hogere resolutie kunt u altijd nabestellen.

Voorbereiding

Geef aan wat u gefotografeerd wilt hebben. Wilt u een staande of liggende foto bijvoorbeeld. En als het een portret betreft wilt u dan dat het model in de camera kijkt, of juist niet, geposeerd of in actie, totaal (ten voeten uit), half-totaal of close-up enz. enz. Hoe meer details wij krijgen hoe beter uw foto aan uw verwachting zal voldoen. Als uw foto bedoeld is voor een omslag wilt u ook tekst in de foto kunnen plaatsen, geef in dit geval aan waar uw voorkeur naar uitgaat zodat bij het inkaderen voldoende ‘lege’ ruimte in de foto over blijft.

ga verder

 

 

Investeer in het beeld wat klanten van je hebben

Een sessie van maximaal een uur vergt een investering van € 135,-. Je hebt hiermee het recht om de foto overal commercieel te gebruiken en publiceren zonder dat 2XP het beeldrecht verliest. Je mag de foto's dus niet verkopen!

Keuze

Tijdens een fotosessie worden altijd meerdere foto's gemaakt waaruit de fotograaf de foto kiest die het best aan uw opdracht voldoet. Op verzoek plaatsen we je foto's eerst in een lage resolutie online zodat je zelf de keuze kunt maken.

Wat als...

· De sessie langer duurt dan een uur of;
· Je wilt foto's laten bewerken of retoucheren.
De (extra) tijd per tien minuten € 18,45.
· Je wilt meer dan één foto
Per extra foto € 18,45.
· Je wilt het beeldrecht afkopen of hebt andere vragen.
Neem contact op. →

Genoemde bedragen zijn exclusief btw, zonder verassingen achteraf en geen verborgen extra kosten.

ga verder

 

 

Web aanbieding

 

Gratis foto's voor de hele familie

Tijdens een foto opdracht worden vaak meer foto's genomen dan in de folder worden geplaats of bij een artikel verschijnen.
Na publicatie worden je foto's al dan niet op verzoek op het web geplaatst.

Voor niet commercieel gebruik mag je de foto's in de aangeboden kwaliteit gratis downloaden. Dat maakt een fotosessie van 2XP het ideale moederdagcadeau waar de hele familie van mee profiteert.

ga verder

 

 

Web albums

sectie einde